De Vere Gardens

PrizeOfficial Selection in Decorate (interior)
CompanyAlpex Architecture Ltd
ArtistLaura Petruso
CategoryProfessional
Design TeamOliwia Durak, Falera van Balen, Enrique Cuartero Garde, Karlijn Poos

The project is a full renovation and fit out of a listed Mansion apartment in Kensington. The property has a wide main reception room opening towards the pedestrian Canning passage, a large family room, kitchen, 4 bedrooms, 4 shower rooms, of which three are en-suite plus a bespoke walk-in wardrobe in the master bedroom. It has been designed to meet the client's expectation of high-quality finishes and contemporary design in respect of the original features, as high ceilings and traditional sash windows. All features and fittings are bespoke and in line with a character of the building.